LegekædenJohn Farndon

Bøger skrevet af John Farndon

Læs mere om John Farndon
3 produkter
3 produkter
Det skal du vide om kroppen
Det skal du vide om kroppenJohn Farndon
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Det skal du vide om kroppen
Vejret
VejretJohn Farndon
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Vejret
Det skal du vide!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det skal du vide!Børnefagbog
127,46 DKK
Indbundet
(0)
Det skal du vide!

Mere om John Farndon

John Farndon har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Farndons seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejret" i serien "Udforsk naturen med sjove fakta og aktiviteter" udgivet af Globe - "Det skal du vide om kroppen" udgivet af Globe - "Lademanns bog om vilde dyr" udgivet af Lademann

Bøger af John Farndon

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af John Farndon hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille John Farndon bøger i samtlige formater. Farndons bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John Farndons "Vejret"

Det er muligt at købe John Farndons "Vejret" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i Farndons serie "Udforsk naturen med sjove fakta og aktiviteter". Det er Globe, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

John Farndon "Det skal du vide om kroppen"

"Det skal du vide om kroppen" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Globe.
Detaljer
Fulde navn:
John Farndon