LegekædenJohn Byrne

Bøger skrevet af John Byrne

Læs mere om John Byrne
2 produkter
2 produkter
X-Men: Fremtiden af i går
BOEGERTILSTAERKPRIS
X-Men: Fra asken i ildenChris Claremont
208,95 DKK
Indbundet
(3)
X-Men: Fra asken i ilden
X-Men: Fremtiden af i går
BOEGERTILSTAERKPRIS
X-Men: Fremtiden af i gårChris Claremont
208,95 DKK
Indbundet
(3)
X-Men: Fremtiden af i går

Mere om John Byrne

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af John Byrne. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Byrnes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hellboy - ondskabens frø" udgivet af G. Floy Studio - "Superman - venner og fjender" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Fantastic four" udgivet af Egmont Serieforlaget

Bøger af John Byrne

John Byrne har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra John Byrne kan købes i udvalgte formater. Byrnes bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

John Byrnes "Hellboy - ondskabens frø"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Byrne, kan du godt glæde dig. Det er G. Floy Studio, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

John Byrne "Superman - venner og fjender"

"Superman - venner og fjender" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Egmont Serieforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Byrne