LegekædenJohanne Spyri

Bøger skrevet af Johanne Spyri

Læs mere om Johanne Spyri
2 produkter
2 produkter
Heidi
HeidiJohanne Spyri
119,95 DKK
Hæftet
(4)
Heidi
Heidi får brug for, hvad hun har lært
BOEGERTILSTAERKPRIS
Heidi får brug for, hvad hun har lærtJohanne Spyri
101,96 DKK
Hæftet
(0)
Heidi får brug for, hvad hun har lært

Mere om Johanne Spyri

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Johanne Spyri. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Spyris nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Johanne Spyris bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Heidi, ER 0" i serien "Easy readers¤Leicht zu lesen¤Klassiker 0" udgivet af Easy Readers - "Heidi, ER 0" i serien "Klassikere fra hele verden" udgivet af Easy Readers - "Heidi " i serien "Klassikere fra hele verden" udgivet af Vinten - "Heidi " i serien "Klassikere fra hele verden" udgivet af Aschehoug¤Alinea - "Heidi får brug for, hvad hun har lært" i serien "Heidi" udgivet af BF - "Heidi" i serien "Heidi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Heidi" i serien "Heidi" udgivet af eBibliotek 1800 - "Heidi" i serien "Heidi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Heidi" i serien "Heidi" udgivet af BF - "Heidi får brug for, hvad hun har lært" i serien "Heidi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Heidi får brug for hvad hun har lært" i serien "Heidi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Heidi får brug for, hvad hun har lært" i serien "Heidi" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Heidi" i serien "Heidi" udgivet af Bechs Forlag - Viatone

Bøger af Johanne Spyri

Du kan købe 13 bøger af Johanne Spyri her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Johanne Spyri kan købes i udvalgte formater. Spyri har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Heidi, ER 0" af Johanne Spyri

Hos Bog & idé er "Heidi, ER 0" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Spyris serie "Easy readers¤Leicht zu lesen¤Klassiker 0". Bogen kan købes online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Easy Readers.

Johanne Spyri "Heidi, ER 0"

Det er muligt at købe Johanne Spyris "Heidi, ER 0" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Spyris serie "Klassikere fra hele verden". Bogen kan købes online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
Johanne Spyri