LegekædenJohanna Thydell

Bøger skrevet af Johanna Thydell

Læs mere om Johanna Thydell
1 produkter
1 produkter
Hundetyvene
HundetyveneJohanna Thydell
369,95 DKK
Hardback
(0)
Hundetyvene

Mere om Johanna Thydell

Hvis du er på jagt efter en bog fra Johanna Thydell, ser du et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Thydell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dumme tegning!" udgivet af Klematis - "(M)ornitologen" udgivet af Turbine Forlaget - "Der mangler en terning" udgivet af - - "Der er en gris i børnehaven" udgivet af Gyldendal

Mere om Johanna Thydells bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Johanna Thydell hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Johanna Thydell kommer i et udvalg af formater. Thydells bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Johanna Thydells "Dumme tegning!"

Hos Bog & idé er "Dumme tegning!" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Klematis, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Johanna Thydell "(M)ornitologen"

Hos Bog & idé er "(M)ornitologen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine Forlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Johanna Thydell