LegekædenJohan Rundberg

Bøger skrevet af Johan Rundberg

Læs mere om Johan Rundberg
3 produkter
3 produkter
Tyvedronningen
TyvedronningenJohan Rundberg
409,95 DKK
Hardback
Tyvedronningen
Natteravnen
BOEGERTILSTAERKPRIS
NatteravnenJohan Rundberg
348,95 DKK
Hardback
(1)
Natteravnen
Vennefælden
VennefældenJohan Rundberg
99,95 DKK
Indbundet
Vennefælden

Mere om Johan Rundberg

Hvis du søger en bog fra Johan Rundberg, tilbyder vi et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rundbergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vennefælden" udgivet af Lamberths Forlag - "Rampens ridder" udgivet af Flachs - "Vennefælden" udgivet af Lamberth

Johan Rundbergs bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Johan Rundberg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Rundbergs bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Rundberg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vennefælden" af Johan Rundberg

Det er muligt at købe Johan Rundbergs "Vennefælden" som ebog. "Vennefælden" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lamberths Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Rampens ridder" af Johan Rundberg

Hos Bog & idé er "Rampens ridder" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Rundberg