LegekædenJohan Egerkrans

Bøger skrevet af Johan Egerkrans

Læs mere om Johan Egerkrans
8 produkter
8 produkter
Drager
TILBUD
DragerJohan Egerkrans
199,96 DKK249,95 DKK
Indbundet
(0)
Drager
Mio, min Mio
TILBUD
Mio, min MioAstrid Lindgren
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(9)
Mio, min Mio
De udøde
TILBUD
De udødeJohan Egerkrans
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(0)
De udøde
T-Rex og andre tyrannosaurer
TILBUD
T-Rex og andre tyrannosaurerJohan Egerkrans
119,96 DKK149,95 DKK
Indbundet
(0)
T-Rex og andre tyrannosaurer
Heksemesteren - Det sidste slag
TILBUD
Heksemesteren - Det sidste slagNiklas Krog
271,96 DKK339,95 DKK
Hardback
(0)
Heksemesteren - Det sidste slag
Heksemesteren - Magislugeren
TILBUD
Heksemesteren - MagislugerenNiklas Krog
271,96 DKK339,95 DKK
Hardback
(0)
Heksemesteren - Magislugeren
Heksemesteren
TILBUD
HeksemesterenNiklas Krog & Johan Egerkrans
271,96 DKK339,95 DKK
Hardback
(0)
Heksemesteren
Heksemesteren - tryllestaven
TILBUD
Heksemesteren - tryllestavenNiklas Krog & Johan Egerkrans
271,96 DKK339,95 DKK
HARDBACK
(0)
Heksemesteren - tryllestaven

Mere om Johan Egerkrans

Johan Egerkrans har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Egerkrans' seneste udgivelser.
Bøgerne fra Johan Egerkrans kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "T-Rex og andre tyrannosaurer" udgivet af Forlaget Alvilda - "Norse gods" udgivet af B Wahlströms - "De udøde" udgivet af Forlaget Alvilda - "Alle tiders dinosaurer" udgivet af Forlaget Alvilda - "Nordiske guder" udgivet af Forlaget Alvilda - "Nordiske guder" udgivet af Forlaget Alvilda - "Heksemesteren - tryllestaven" i serien "Heksemesteren" udgivet af Turbine - "Heksemesteren" i serien "Heksemesteren" udgivet af Turbine - "Max i Afrika" i serien "De små stribede¤Tiger" udgivet af Carlsen - "Max i zoo" i serien "De små stribede¤Tiger" udgivet af Carlsen - "Max i zoo" i serien "De små stribede¤Tiger" udgivet af Carlsen - "Max i Afrika" i serien "De små stribede¤Tiger" udgivet af Carlsen

Bøger af Johan Egerkrans

Johan Egerkrans har 12 bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Johan Egerkrans fås i udvalgte formater. Egerkrans har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"T-Rex og andre tyrannosaurer" af Johan Egerkrans

"T-Rex og andre tyrannosaurer" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Norse gods" af Johan Egerkrans

Hos Bog & idé er "Norse gods" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af B Wahlströms.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Egerkrans