LegekædenJohan B. Mjønes

Bøger skrevet af Johan B. Mjønes

Læs mere om Johan B. Mjønes
2 produkter
2 produkter
Hvad laver du, Lukas?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad laver du, Lukas?Johan B. Mjønes
308,95 DKK
Hardback
Hvad laver du, Lukas?
Sov godt, Lukas
Sov godt, LukasJohan B. Mjønes
369,95 DKK
Hardback
Sov godt, Lukas

Mere om Johan B. Mjønes

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Johan B. Mjønes. På listen nedenfor har du de seneste af Mjønes' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad laver du, Lukas?" udgivet af Turbine - "Sov godt, Lukas" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Johan B. Mjønes

Du kan købe to bøger af Johan B. Mjønes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mjønes kommer bare som hardback. Bøgerne af Mjønes er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Turbine.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Johan B. Mjønes' "Hvad laver du, Lukas?"

Hos Bog & idé er "Hvad laver du, Lukas?" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Sov godt, Lukas" af Johan B. Mjønes

Det er muligt at købe Johan B. Mjønes' "Sov godt, Lukas" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johan B. Mjønes