LegekædenJørgen Aabenhus

Bøger skrevet af Jørgen Aabenhus

Læs mere om Jørgen Aabenhus
1 produkter
1 produkter
Damer og dyr, guder og helte
Damer og dyr, guder og helteJørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhe
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Damer og dyr, guder og helte

Mere om Jørgen Aabenhus

Jørgen Aabenhus har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Aabenhus' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det, man kalder livet" udgivet af Dansklærerforeningen - "Litteraturhistorie for folkeskolen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Litteraturhistorie for folkeskolen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Musikken spiller" udgivet af Dansklærerforeningen - "Pigerne i byen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Henne i skolen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Året rundt" udgivet af Dansklærerforeningen - "Ud at køre" udgivet af Dansklærerforeningen - "Litteraturhistorie for folkeskolen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Litteraturhistorie for folkeskolen - tekster" udgivet af Dansklærerforeningen - "Litteraturhistorie for folkeskolen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Litteraturhistorie for folkeskolen - tekster" udgivet af Dansklærerforeningen - "Damer og dyr, guder og helte" udgivet af Aristo - "En kalkmalers bibelhistorie" udgivet af Religionspædagogisk Forlag - "En kalkmalers bibelhistorie " udgivet af Religionspædagogisk Forlag - "En kalkmalers bibelhistorie " udgivet af Religionspædagogisk Forlag

Mere om Jørgen Aabenhus' bøger

Jørgen Aabenhus har 16 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Aabenhus' bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Aabenhus er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørgen Aabenhus' "Det, man kalder livet"

Hos Bog & idé er "Det, man kalder livet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningen.

"Litteraturhistorie for folkeskolen" af Jørgen Aabenhus

"Litteraturhistorie for folkeskolen" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Dansklærerforeningen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Aabenhus