LegekædenJoel Levy

Bøger skrevet af Joel Levy

1 produkter
1 produkter
Sådan bliver du opdagelsesrejsende
Sådan bliver du opdagelsesrejsendeJoel Levy
327,96 DKK
HARDBACK
(0)
Sådan bliver du opdagelsesrejsende

Mere om Joel Levy

Joel Levy har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Sådan bliver du opdagelsesrejsende". Det er Turbine, der har udgivet den på dansk. "Sådan bliver du opdagelsesrejsende" er desuden tilknyttet serien "Forbudt for forældre".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Joel Levys "Sådan bliver du opdagelsesrejsende"

Hos Bog & idé er "Sådan bliver du opdagelsesrejsende" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i serien "Forbudt for forældre". Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Levy, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Joel Levy