LegekædenJoe Casey

Bøger skrevet af Joe Casey

Læs mere om Joe Casey
1 produkter
1 produkter
Avengers: Jordens mægtigste helte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Avengers: Jordens mægtigste helteJoe Casey
290,46 DKK
Indbundet
(1)
Avengers: Jordens mægtigste helte

Mere om Joe Casey

Der er kun én bog af Joe Casey tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Avengers". Det er Forlaget Fahrenheit, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Avengers" af Joe Casey

Hos Bog & idé er "Avengers" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Joe Casey skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Joe Casey