LegekædenJochen Till

Bøger skrevet af Jochen Till

Læs mere om Jochen Till
1 produkter
1 produkter
Freja og de frygtløse – Til angreb!
Freja og de frygtløse – Til angreb!Jochen Till
359,95 DKK
Hardback
(0)
Freja og de frygtløse – Til angreb!

Mere om Jochen Till

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Jochen Till. På listen nedenfor ser du de seneste af Tills udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Verdammter Dienstag" udgivet af SAGA Egmont - "Sonnenschein" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Jochen Till

Der er to tilgængelige udgivelser af Jochen Till hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Till som lydbog. Tills bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jochen Tills "Verdammter Dienstag"

Hos Bog & idé er "Verdammter Dienstag" tilgængelig som lydbog. Jochen Tills "Verdammter Dienstag" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Sonnenschein" af Jochen Till

"Sonnenschein" kan købes som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Sonnenschein" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Jochen Till