LegekædenJoaquín Cera

Bøger skrevet af Joaquín Cera

Læs mere om Joaquín Cera
0 produkter

Mere om Joaquín Cera

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Joaquín Cera. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Cera.
Bøgerne fra Joaquín Cera tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flunkene i tidsmaskinen" udgivet af Globe - "Flunkerne i H.C. Andersens univers" udgivet af CARLSEN - "Jorden rundt med flunkerne" udgivet af Carlsen

Joaquín Ceras bøger

Joaquín Cera har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Joaquín Cera kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Cera er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Joaquín Ceras "Flunkene i tidsmaskinen"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Joaquín Cera. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Globe.

"Flunkerne i H.C. Andersens univers" af Joaquín Cera

"Flunkerne i H.C. Andersens univers" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joaquín Cera