LegekædenJiro Taniguchi

Bøger skrevet af Jiro Taniguchi

Læs mere om Jiro Taniguchi
3 produkter
3 produkter
Min fjerne barndomsby
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min fjerne barndomsbyJiro Taniguchi
165,96 DKK
Indbundet
(2)
Min fjerne barndomsby
Senseis mappe 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Senseis mappe 1Jiro Taniguchi
207,46 DKK
Hæftet
(5)
Senseis mappe 1
Senseis mappe 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Senseis mappe 2Jiro Taniguchi
207,46 DKK
Indbundet
(4)
Senseis mappe 2

Mere om Jiro Taniguchi

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jiro Taniguchi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Taniguchi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den ensomme gourmet" udgivet af Fahrenheit - "Senseis mappe" i serien "Bind 2" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Senseis mappe " i serien "Bind 2" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Manden der går tur" udgivet af Fahrenheit - "Min fars dagbog" udgivet af Fahrenheit - "Min fjerne barndomsby" udgivet af Fahrenheit

Mere om Jiro Taniguchis bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Jiro Taniguchi hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Jiro Taniguchi bøger i et udvalg af formater. Taniguchi har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jiro Taniguchis "Den ensomme gourmet"

"Den ensomme gourmet" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Senseis mappe" af Jiro Taniguchi

"Senseis mappe" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Bind 2". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Fahrenheit.
Detaljer
Fulde navn:
Jiro Taniguchi