LegekædenJessica Martinello

Bøger skrevet af Jessica Martinello

Læs mere om Jessica Martinello
1 produkter
1 produkter
Selv de værste monstre rydder op!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Selv de værste monstre rydder op!Jessica Martinello
249,95 DKK
Indbundet
Selv de værste monstre rydder op!

Mere om Jessica Martinello

Der findes mange bøger skrevet af Jessica Martinello tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Martinellos bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Selv de værste monstre rydder op!" udgivet af Lamberth - "Selv de værste monstre børster tænder!" udgivet af Lamberth

Mere om Jessica Martinellos bøger

Du kan finde to bøger af Jessica Martinello her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Martinello som indbundet. Martinellos bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Lamberth.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Selv de værste monstre rydder op!" af Jessica Martinello

"Selv de værste monstre rydder op!" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.

"Selv de værste monstre børster tænder!" af Jessica Martinello

"Selv de værste monstre børster tænder!" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jessica Martinello