LegekædenJesper Væring Nissen

Bøger skrevet af Jesper Væring Nissen

Læs mere om Jesper Væring Nissen
1 produkter
1 produkter
Familier
FamilierHelle Hinge
279,95 DKK
Hæftet
Familier

Mere om Jesper Væring Nissen

Der er blot én bog af Jesper Væring Nissen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Køn". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Køn" af Jesper Væring Nissen

"Køn" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Jesper Væring Nissen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Væring Nissen