LegekædenJesper N. Christiansen

Bøger skrevet af Jesper N. Christiansen

Læs mere om Jesper N. Christiansen
1 produkter
1 produkter
Soldater græder ikke
TILBUD
Soldater græder ikkeJesper Nicolaj Christiansen
215,96 DKK269,95 DKK
Hæftet
(0)
Soldater græder ikke

Mere om Jesper N. Christiansen

Der findes forskellige bøger fra Jesper N. Christiansen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Robert og robotten" udgivet af Gyldendal - "Læsekursuskasse 2" i serien "Dingokasse" udgivet af Gyldendal - "Sonny Søren og spasserne " i serien "Dingo¤Ung roman, niveau 3" udgivet af Gyldendal

Jesper N. Christiansens bøger

Jesper N. Christiansen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Christiansens bøger kommer i flere forskellige formater. Christiansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper N. Christiansens "Robert og robotten"

Hos Bog & idé er "Robert og robotten" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jesper N. Christiansen "Læsekursuskasse 2"

Hos Bog & idé er "Læsekursuskasse 2" tilgængelig som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Christiansen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er med i serien "Dingokasse". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper N. Christiansen