LegekædenJesper Deleuran & John Pedersen

Bøger skrevet af Jesper Deleuran & John Pedersen

Læs mere om Jesper Deleuran & John Pedersen
1 produkter
1 produkter
Ftatateetah - De forsvundne ynner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ftatateetah - De forsvundne ynnerJesper Deleuran
208,95 DKK
Hardback
(1)
Ftatateetah - De forsvundne ynner

Mere om Jesper Deleuran & John Pedersen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Jesper Deleuran & John Pedersen. Det er "Ftatateetah - De forsvundne ynner". Det er Forlæns, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ftatateetah - De forsvundne ynner" af Jesper Deleuran & John Pedersen

"Ftatateetah - De forsvundne ynner" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlæns, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jesper Deleuran & John Pedersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Deleuran & John Pedersen