LegekædenJens Poschadel

Bøger skrevet af Jens Poschadel

Læs mere om Jens Poschadel
2 produkter
2 produkter
Kom frit frem!
Kom frit frem!Caroline Pellissier
389,95 DKK
Indbundet
Kom frit frem!
Griner aber, når de viser tænder
Griner aber, når de viser tænderCornelia Funke
199,95 DKK
Indbundet
Griner aber, når de viser tænder

Mere om Jens Poschadel

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger fra Jens Poschadel. På listen nedenfor har du Poschadels nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kom frit frem!" udgivet af Lamberth - "Griner aber, når de viser tænder" udgivet af Lamberth

Jens Poschadels bøger

Jens Poschadel har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Poschadels bøger kommer kun som indbundet. Bøgerne af Poschadel er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lamberth.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Poschadels "Kom frit frem!"

Hos Bog & idé er "Kom frit frem!" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.

Jens Poschadel "Griner aber, når de viser tænder"

Det er muligt at købe Jens Poschadels "Griner aber, når de viser tænder" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Poschadel