LegekædenJens-Christian Holm

Bøger skrevet af Jens-Christian Holm

Læs mere om Jens-Christian Holm
2 produkter
2 produkter
Det lille Egern
TILBUD
Det lille EgernJens-Christian Holm
183,96 DKK229,95 DKK
Indbundet
(0)
Det lille Egern
Det Store Vand
TILBUD
Det Store VandJens-Christian Holm
183,96 DKK229,95 DKK
Hæftet
(0)
Det Store Vand

Mere om Jens-Christian Holm

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger fra Jens-Christian Holm. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det Bedste for Barnet" udgivet af Dr Holm - "Vægttab der holder hele livet" udgivet af Gyldendal - "Vægttab der holder hele livet" udgivet af Gyldendal - "Det bedste for barnet" udgivet af Politikens Forlag - "Det bedste for barnet " udgivet af Politikens Forlag - "Vægttab der holder hele livet" udgivet af Gyldendal - "Det bedste for barnet" udgivet af Politikens Forlag - "Hjem" udgivet af Politikens Forlag - "Hjem" udgivet af Politikens Forlag - "Hjem" udgivet af Gyldendal - "Hjem" udgivet af Politikens Forlag - "Det Store Vand" udgivet af Dr. Holm - "Det lille Egern" udgivet af Dr. Holm

Mere om Jens-Christian Holms bøger

Jens-Christian Holm har 13 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Jens-Christian Holm bøger i flere forskellige formater. Holms bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens-Christian Holms "Det Bedste for Barnet"

Hos Bog & idé er "Det Bedste for Barnet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dr Holm, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jens-Christian Holm "Vægttab der holder hele livet"

Det er muligt at købe Jens-Christian Holms "Vægttab der holder hele livet" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Vægttab der holder hele livet" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens-Christian Holm