LegekædenJenny Alm Dahlgren

Bøger skrevet af Jenny Alm Dahlgren

2 produkter
2 produkter
Dyrebanden: Hannahs hamster
Dyrebanden: Hannahs hamsterJenny Alm Dahlgren
369,95 DKK
Hardback
(0)
Dyrebanden: Hannahs hamster
Dyrebanden: Victors kaniner
Dyrebanden: Victors kaninerJenny Alm Dahlgren
295,96 DKK
Hardback
(0)
Dyrebanden: Victors kaniner

Mere om Jenny Alm Dahlgren

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Jenny Alm Dahlgren. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Dahlgren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dyrebanden: Victors kaniner" i serien "Dyrebanden" udgivet af Turbine - "Dyrebanden: Hannahs hamster" i serien "Dyrebanden" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Jenny Alm Dahlgren

Jenny Alm Dahlgren har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Dahlgren fås kun som hardback. Bøgerne af Dahlgren er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jenny Alm Dahlgrens "Dyrebanden: Victors kaniner"

"Dyrebanden: Victors kaniner" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i serien "Dyrebanden". Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jenny Alm Dahlgren "Dyrebanden: Hannahs hamster"

Hos Bog & idé er "Dyrebanden: Hannahs hamster" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i Dahlgrens serie "Dyrebanden". Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jenny Alm Dahlgren