LegekædenJennifer Wegerup

Bøger skrevet af Jennifer Wegerup

Læs mere om Jennifer Wegerup
5 produkter
5 produkter
Den sad!
Den sad!Jennifer Wegerup
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Den sad!
Afgjort på straffe!
Afgjort på straffe!Jennifer Wegerup
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Afgjort på straffe!
Kom igen!
Kom igen!Jennifer Wegerup
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Kom igen!
Grib chancen!
Grib chancen!Jennifer Wegerup
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Grib chancen!
En hund på banen!
En hund på banen!Jennifer Wegerup
249,95 DKK
Indbundet
(0)
En hund på banen!

Mere om Jennifer Wegerup

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jennifer Wegerup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Wegerup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sikke et skud, Olivia!" udgivet af Lamberths Forlag - "Kom så, Behrang!" udgivet af Lamberth - "Fedt mål, Olivia!" udgivet af Lamberth - "Du har den, Hedvig!" udgivet af Lamberth - "Sats alt, Olivia!" udgivet af Lamberths Forlag - "Sats alt, Olivia!" i serien "Fodboldpiger" udgivet af Lamberths Forlag - "Flot reddet, Hedvig!" i serien "Fodboldpiger" udgivet af Lamberths Forlag - "En hund på banen!" i serien "Fodboldpiger" udgivet af Lamberths Forlag - "Den sad!" i serien "Fodboldpiger" udgivet af Lamberths Forlag - "Afgjort på straffe!" i serien "Fodboldpiger" udgivet af Lamberths Forlag - "Grib chancen!" i serien "Fodboldpiger" udgivet af Lamberths Forlag - "Kom igen!" i serien "Fodboldpiger" udgivet af Lamberths Forlag - "Sats alt, Olivia" udgivet af Lamberth - "Flot reddet, Hedvig" udgivet af Lamberth - "Afgjort på straffe!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberths Forlag - "Sikke et skud, Olivia!" udgivet af Lamberths Forlag - "En hund på banen!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberths Forlag - "Den sad!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberths Forlag - "Grib chancen!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberths Forlag - "Kom igen!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberths Forlag - "Sikke et skud, Olivia!" udgivet af Lamberth - "Grib chancen!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberth - "Den sad!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberth - "Kom igen!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberth - "Afgjort på straffe!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberth - "En hund på banen!" i serien "IF Ekby" udgivet af Lamberth

Mere om Jennifer Wegerups bøger

Der er 26 tilgængelige udgivelser af Jennifer Wegerup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Wegerups bøger fås i udvalgte formater. Jennifer Wegerup bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sikke et skud, Olivia!" af Jennifer Wegerup

"Sikke et skud, Olivia!" kan købes online som lydbog. Med Jennifer Wegerups "Sikke et skud, Olivia!" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberths Forlag.

"Kom så, Behrang!" af Jennifer Wegerup

Det er muligt at købe Jennifer Wegerups "Kom så, Behrang!" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Jennifer Wegerup