LegekædenJef Aerts

Bøger skrevet af Jef Aerts

Læs mere om Jef Aerts
1 produkter
1 produkter
Større end en drøm
Større end en drømJef Aerts
339,95 DKK
Hardback
Større end en drøm

Mere om Jef Aerts

Jef Aerts har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Større end en drøm". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jef Aerts' "Større end en drøm"

"Større end en drøm" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Endnu en af Jef Aerts fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jef Aerts