LegekædenJeanette Milde

Bøger skrevet af Jeanette Milde

Læs mere om Jeanette Milde
3 produkter
3 produkter
Bertils brandbil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bertils brandbilEmelie Andrén
308,95 DKK
Hardback
Bertils brandbil
Petras politibil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Petras politibilEmelie Andrén
308,95 DKK
Hardback
Petras politibil
Addis' ambulance
BOEGERTILSTAERKPRIS
Addis' ambulanceJeanette Milde
318,95 DKK
Hardback
Addis' ambulance

Mere om Jeanette Milde

Jeanette Milde har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Oskar i sæbekasseland". Den er publiceret af Klematis på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Oskar i sæbekasseland" af Jeanette Milde

Det er muligt at købe Jeanette Mildes "Oskar i sæbekasseland" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Klematis, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jeanette Milde skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Milde