LegekædenJean-Luc Fromental

Bøger skrevet af Jean-Luc Fromental

Læs mere om Jean-Luc Fromental
1 produkter
1 produkter
Miss Cat 2: Sagen om de grønne nisser
Miss Cat 2: Sagen om de grønne nisserJean-Luc Fromental
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Miss Cat 2: Sagen om de grønne nisser

Mere om Jean-Luc Fromental

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Jean-Luc Fromental. Bogen hedder "Hergés oplevelser". Den er udgivet af Fahrenheit på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hergés oplevelser" af Jean-Luc Fromental

Det er muligt at købe Jean-Luc Fromentals "Hergés oplevelser" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fahrenheit.

Endnu en af Jean-Luc Fromental fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jean-Luc Fromental