LegekædenJarvis

Bøger skrevet af Jarvis

8 produkter
8 produkter
Et rigtigt juletræ
Et rigtigt juletræPatricia Toht
369,95 DKK
Hardback
(0)
Et rigtigt juletræ
Drengen med blomster i håret
Drengen med blomster i håretJarvis
369,95 DKK
Hardback
(0)
Drengen med blomster i håret
Ti små grise
Ti små griseJarvis
339,95 DKK
Papbog
(0)
Ti små grise
En rigtig græskarmand
En rigtig græskarmandPatricia Toht
369,95 DKK
Hardback
(0)
En rigtig græskarmand
Tropiske Torben
Tropiske TorbenJarvis
369,95 DKK
Hardback
(0)
Tropiske Torben
Følg mig, Flora!
Følg mig, Flora!Jarvis
369,95 DKK
Hardback
(0)
Følg mig, Flora!
Et rigtigt påskeæg
Et rigtigt påskeægPatricia Toth
379,95 DKK
Hardback
(0)
Et rigtigt påskeæg
En dag med dig
En dag med digPatricia Toht
379,95 DKK
Hardback
(0)
En dag med dig

Mere om Jarvis

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Jarvis. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser -s seneste bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jarvis' bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Drengen med blomster i håret" udgivet af Turbine - "Unconvicted" i serien "Jack Kowalski Thriller" udgivet af SAGA Egmont - "Cut-Throat Defence " i serien "Jack Kowalski Thriller" udgivet af SAGA Egmont - "Følg mig, Flora!" udgivet af Turbine - "Ti små grise" udgivet af Turbine - "Tropiske Torben" udgivet af Turbine - "Jeg er hjemme!" udgivet af Turbine - "Hvad ville Google gøre?" udgivet af Libris Media A/s - "Bertils benhårde bisser" udgivet af Turbine - "Hvad ville Google gøre?" udgivet af Libris - "Torntroldene fra Hagwood" i serien "Gyldendal fantasy" udgivet af Gyldendal

Jarvis' bøger

Du kan finde 11 bøger af Jarvis her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. -s bøger kommer i samtlige formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Drengen med blomster i håret" af Jarvis

Hos Bog & idé er "Drengen med blomster i håret" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jarvis "Unconvicted"

"Unconvicted" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Jarvis' "Unconvicted" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er med i serien "Jack Kowalski Thriller". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jarvis