LegekædenJannie Schjødt Kold

Bøger skrevet af Jannie Schjødt Kold

Læs mere om Jannie Schjødt Kold
1 produkter
1 produkter
Vi vil ud!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi vil ud!Jannie Schjødt Kold
168,95 DKK
Indbundet
Vi vil ud!

Mere om Jannie Schjødt Kold

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Jannie Schjødt Kold. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kolds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi vil ud!" udgivet af Gyldendal - "Langeland" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Jannie Schjødt Kold

Der er to tilgængelige udgivelser af Jannie Schjødt Kold hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jannie Schjødt Kold kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kold er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vi vil ud!" af Jannie Schjødt Kold

Hos Bog & idé er "Vi vil ud!" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Langeland" af Jannie Schjødt Kold

"Langeland" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Jannie Schjødt Kold