LegekædenJan Oksbøl Callesen

Bøger skrevet af Jan Oksbøl Callesen

8 produkter
8 produkter
Hr. Løve og ånden i kaffen
Hr. Løve og ånden i kaffenJan Oksbøl Callesen
269,95 DKK
Indbundet
(1)
Hr. Løve og ånden i kaffen
Sneet inde
Sneet indeJan Oksbøl Callesen
269,95 DKK
Hæftet
(1)
Sneet inde
O PO POI
O PO POIJan Oksbøl Callesen
269,95 DKK
Indbundet
(4)
O PO POI
Hr. Løve i biografen
Hr. Løve i biografenJan Oksbøl Callesen
269,95 DKK
Indbundet
(1)
Hr. Løve i biografen
Hr. Løve og æbletyven
Hr. Løve og æbletyvenJan Oksbøl Callesen
269,95 DKK
Indbundet
(2)
Hr. Løve og æbletyven
Meget meget hurtige hest
Meget meget hurtige hestJan Oksbøl Callesen
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Meget meget hurtige hest
Petra flækker en sten
Petra flækker en stenJan Oksbøl Callesen
269,95 DKK
Indbundet
(2)
Petra flækker en sten
Dumme lorteblomst
Dumme lorteblomstJan Oksbøl Callesen
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Dumme lorteblomst

Mere om Jan Oksbøl Callesen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jan Oksbøl Callesen, finder du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Oksbøl Callesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sneet inde" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Hr. Løve i biografen" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Petra flækker en sten" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Meget meget hurtige hest" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Hr. Løve og ånden i kaffen" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Hr. Løve og æbletyven" udgivet af Jensen & Dalgaard

Mere om Jan Oksbøl Callesens bøger

Jan Oksbøl Callesen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Oksbøl Callesens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Oksbøl Callesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sneet inde" af Jan Oksbøl Callesen

"Sneet inde" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jan Oksbøl Callesen "Hr. Løve i biografen"

Det er muligt at købe Jan Oksbøl Callesens "Hr. Løve i biografen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jensen & Dalgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Oksbøl Callesen