LegekædenJan Egesborg

Bøger skrevet af Jan Egesborg

Læs mere om Jan Egesborg
1 produkter
1 produkter
Fermats sidste sætning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fermats sidste sætningJan Egesborg
127,46 DKK
Indbundet
(0)
Fermats sidste sætning

Mere om Jan Egesborg

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jan Egesborg, tilbyder vi et stort udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Egesborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finn Foton og coronavaccinen" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Finn Foton og Havets Klimakamp" udgivet af Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S - "Finn Foton og Elektromagnetismen" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Finn Foton og Kvantefysikken" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Finn Foton og kvantefysikken" udgivet af Dome of Visions - "Lys og mørke" udgivet af Alvilda - "Primtalstvillinger" udgivet af Forlaget Alvilda - "Fermats sidste sætning" udgivet af Alvilda

Mere om Jan Egesborgs bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Jan Egesborg hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Egesborgs bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Egesborg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Egesborgs "Finn Foton og coronavaccinen"

"Finn Foton og coronavaccinen" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Polyteknisk Forlag.

Jan Egesborg "Finn Foton og Havets Klimakamp"

Hos Bog & idé er "Finn Foton og Havets Klimakamp" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Egesborg