LegekædenJamie Ambrose

Bøger skrevet af Jamie Ambrose

Læs mere om Jamie Ambrose
1 produkter
1 produkter
Skoven
SkovenBørnefagbog
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Skoven

Mere om Jamie Ambrose

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Jamie Ambrose. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ambrose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "365 udendørs aktiviteter i Danmark" udgivet af Legind - "365 udendørs aktiviteter du skal prøve!" udgivet af Legind

Bøger skrevet af Jamie Ambrose

Der er to tilgængelige bøger af Jamie Ambrose hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Jamie Ambrose bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Ambrose er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Legind.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"365 udendørs aktiviteter i Danmark" af Jamie Ambrose

"365 udendørs aktiviteter i Danmark" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Legind, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"365 udendørs aktiviteter du skal prøve!" af Jamie Ambrose

"365 udendørs aktiviteter du skal prøve!" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Legind, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jamie Ambrose