LegekædenJam Aden

Bøger skrevet af Jam Aden

Læs mere om Jam Aden
3 produkter
3 produkter
Åndevandrer 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Åndevandrer 2Jam Aden
152,96 DKK
Hæftet
(3)
Åndevandrer 2
Åndevandrer 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Åndevandrer 1Jam Aden
127,46 DKK
Hæftet
(6)
Åndevandrer 1
Åndevandrer 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Åndevandrer 3Jam Aden
152,96 DKK
Hæftet
(3)
Åndevandrer 3

Mere om Jam Aden

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger skrevet af Jam Aden. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Aden.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frankenstine" udgivet af Cobolt - "Gespenster og gevækster – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2017" udgivet af Cobolt

Jam Adens bøger

Jam Aden har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Jam Aden fås i forskellige formater. Adens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Cobolt.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Frankenstine" af Jam Aden

Det er muligt at købe Jam Adens "Frankenstine" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cobolt.

Jam Aden "Gespenster og gevækster – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2017"

Det er muligt at købe Jam Adens "Gespenster og gevækster – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2017" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cobolt.
Detaljer
Fulde navn:
Jam Aden