LegekædenJakob Fredslund

Bøger skrevet af Jakob Fredslund

Læs mere om Jakob Fredslund
2 produkter
2 produkter
Morfar emmer af rom
Morfar emmer af romKristian Pedersen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Morfar emmer af rom
Løg og nisser, dressing og øl
BOEGERTILSTAERKPRIS
Løg og nisser, dressing og ølKristian Pedersen & Jakob Fredslund
128,95 DKK
Hæftet
(3)
Løg og nisser, dressing og øl

Mere om Jakob Fredslund

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Jakob Fredslund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Fredslund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Godt ord igen 3" udgivet af Forlaget Hexameter - "Godt ord igen 2" udgivet af Forlaget Hexameter - "Godt ord igen" udgivet af Hexameter - "Robotterne iblandt os" udgivet af Turbine - "Løg og nisser, dressing og øl" i serien "Kristers oplevelser" udgivet af Politisk revy - "Seks nøgne sirener i seng ønskes" udgivet af Politisk Revy

Bøger skrevet af Jakob Fredslund

Der er seks tilgængelige udgivelser af Jakob Fredslund hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Jakob Fredslund kan købes i samtlige formater. Fredslund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Fredslunds "Godt ord igen 3"

"Godt ord igen 3" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Hexameter, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Godt ord igen 2" af Jakob Fredslund

Det er muligt at købe Jakob Fredslunds "Godt ord igen 2" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Hexameter, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Fredslund