LegekædenJacob Riising

Bøger skrevet af Jacob Riising

Læs mere om Jacob Riising
4 produkter
4 produkter
Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige
Verdens bedste ideer og et par sygt dårligeJacob Riising
199,95 DKK
Hardback
(0)
Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige
Karmaboy (1) - kometen og den onde numsekløe
Karmaboy (1) - kometen og den onde numsekløeJacob Riising
99,95 DKK
Indbundet
(5)
Karmaboy (1) - kometen og den onde numsekløe
Karmaboy (5) - Klokkeværk og kvindelejr
Karmaboy (5) - Klokkeværk og kvindelejrJacob Terp Riising
99,95 DKK
Indbundet
(3)
Karmaboy (5) - Klokkeværk og kvindelejr
Karmaboy (2) - Sultanen af Dillermann
Karmaboy (2) - Sultanen af DillermannJacob Riising
99,95 DKK
Indbundet
(3)
Karmaboy (2) - Sultanen af Dillermann

Mere om Jacob Riising

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jacob Riising. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Riising.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige" udgivet af Politikens Forlag - "Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige" udgivet af Politikens Forlag - "Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige" udgivet af Politikens Forlag - "Karmaboy - kometen og den onde numsekløe" i serien "Karmaboy" udgivet af Carlsen - "De 100 sejeste mennesker i verden" udgivet af Politikens Forlag - "Karmaboy - Sultanen af Dillerman" i serien "Karmaboy" udgivet af Carlsen - "Karmaboy - sultanen af Dillermann" i serien "Karmaboy" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Karmaboy - sultanen af Dillermann" i serien "Karmaboy" udgivet af Carlsen - "De 100 sejeste mennesker i verden" udgivet af Carlsen - "Karmaboy - kometen og den onde numsekløe" i serien "Karmaboy" udgivet af Carlsen - "De 100 sejeste mennesker i verden" udgivet af Carlsen - "Karmaboy - kometen og den onde numsekløe" i serien "Karmaboy" udgivet af Carlsen - "Karmaboy (2) - Sultanen af Dillermann" i serien "Karmaboy" udgivet af CARLSEN - "De 100 sejeste mennesker i verden" udgivet af Carlsen - "Karmaboy (1) - kometen og den onde numsekløe" i serien "Karmaboy" udgivet af CARLSEN

Bøger skrevet af Jacob Riising

Du kan finde 15 bøger af Jacob Riising her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Jacob Riising bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Riising udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jacob Riisings "Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige"

Det er muligt at købe Jacob Riisings "Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige" som lydbog. Med Jacob Riisings "Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige" af Jacob Riising

"Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Riising