LegekædenJacob Eifer Møller

Bøger skrevet af Jacob Eifer Møller

Læs mere om Jacob Eifer Møller
1 produkter
1 produkter
Dit, mit og dyrenes hjerte
Dit, mit og dyrenes hjerteJacob Eifer Møller
219,95 DKK
Hardback
(1)
Dit, mit og dyrenes hjerte

Mere om Jacob Eifer Møller

Der er flere bøger af Jacob Eifer Møller på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Det fleksible menneske" udgivet af Gyldendal

Mere om Jacob Eifer Møllers bøger

Du kan købe to bøger af Jacob Eifer Møller her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Jacob Eifer Møller bøger i forskellige formater. Bøgerne af Møller er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Jacob Eifer Møller

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Det fleksible menneske" af Jacob Eifer Møller

"Det fleksible menneske" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Eifer Møller