LegekædenJack Henseleit

Bøger skrevet af Jack Henseleit

Læs mere om Jack Henseleit
4 produkter
4 produkter
Heksetimen 1 – Vampyrkniven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Heksetimen 1 – VampyrknivenJack Henseleit
82,96 DKK
Hardback
(0)
Heksetimen 1 – Vampyrkniven
Hundehoved
TILBUD
HundehovedJack Henseleit
327,96 DKK409,95 DKK
Hardback
(0)
Hundehoved
Heksetimen 2 - Troldens hjerte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Heksetimen 2 - Troldens hjerteJack Henseleit
82,96 DKK
Hardback
(0)
Heksetimen 2 - Troldens hjerte
Hunden med de to haler
TILBUD
Hunden med de to halerJack Henseleit
327,96 DKK409,95 DKK
Hardback
(0)
Hunden med de to haler

Mere om Jack Henseleit

Der findes mange bøger skrevet af Jack Henseleit tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Henseleit.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Heksetimen 2 - Troldens hjerte" i serien "Heksetimen" udgivet af Turbine - "Heksetimen 1 – Vampyrkniven" i serien "Heksetimen" udgivet af Turbine

Jack Henseleits bøger

Du kan købe to bøger af Jack Henseleit her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Henseleits bøger som hardback. Bøgerne af Henseleit er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Heksetimen 2 - Troldens hjerte" af Jack Henseleit

Hos Bog & idé er "Heksetimen 2 - Troldens hjerte" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Henseleits serie "Heksetimen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

"Heksetimen 1 – Vampyrkniven" af Jack Henseleit

Hos Bog & idé er "Heksetimen 1 – Vampyrkniven" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i Henseleits serie "Heksetimen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Jack Henseleit