LegekædenJ. Michael Straczynski

Bøger skrevet af J. Michael Straczynski

Læs mere om J. Michael Straczynski
1 produkter
1 produkter
Spider-Man: Hjemkomst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spider-Man: HjemkomstJ. Michael Straczynski
157,66 DKK
Indbundet
(0)
Spider-Man: Hjemkomst

Mere om J. Michael Straczynski

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra J. Michael Straczynski. På listen nedenfor har du de seneste af Straczynskis bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? J. Michael Straczynskis bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Becoming Superman: My Journey From Poverty to Hollywood" udgivet af HarperVoyager - "Superman earth one" i serien "Superman" udgivet af RW¤i samarbejde med Zoom - "Superman earth one " i serien "Superman" udgivet af RW¤i samarbejde med Zoom - "Superman Earth One 1" i serien "Superman" udgivet af RW Edizioni - "Silver Surfer - rekviem" udgivet af G. Floy Studio - "Squadron supreme - førkrigsårene" udgivet af G. Floy Studio

Bøger af J. Michael Straczynski

Du kan bestille seks bøger af J. Michael Straczynski her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Straczynskis bøger kommer i flere formater. Straczynski har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

J. Michael Straczynskis "Becoming Superman: My Journey From Poverty to Hollywood"

"Becoming Superman: My Journey From Poverty to Hollywood" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er HarperVoyager, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Superman earth one" af J. Michael Straczynski

"Superman earth one" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Straczynskis serie "Superman". Det er RW¤i samarbejde med Zoom, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J. Michael Straczynski