LegekædenIrene Jeppson

Bøger skrevet af Irene Jeppson

1 produkter
1 produkter
Camilla og børnene fra Gammel Kirkevej
Camilla og børnene fra Gammel KirkevejIrene Jeppson
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Camilla og børnene fra Gammel Kirkevej

Mere om Irene Jeppson

Du kan kun bestille en enkelt bog af Irene Jeppson her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sara Louisa kammattaarpoq". Det er Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag, der har publiceret den på flere sprog.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sara Louisa kammattaarpoq" af Irene Jeppson

Det er muligt at købe Irene Jeppsons "Sara Louisa kammattaarpoq" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på flere sprog.

Endnu en af Irene Jeppson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Irene Jeppson