LegekædenIngvild Bjerkeland

Bøger skrevet af Ingvild Bjerkeland

Læs mere om Ingvild Bjerkeland
1 produkter
1 produkter
Udyr
UdyrIngvild Bjerkeland
269,95 DKK
Indbundet
Udyr

Mere om Ingvild Bjerkeland

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Ingvild Bjerkeland. Det er "Rakkerpak i pels og pyjamas". Det er Turbine, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rakkerpak i pels og pyjamas" af Ingvild Bjerkeland

"Rakkerpak i pels og pyjamas" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ingvild Bjerkeland fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ingvild Bjerkeland