LegekædenInger-Lise Kristoffersen

Bøger skrevet af Inger-Lise Kristoffersen

1 produkter
1 produkter
Pigen der ledte efter sin skygge
Pigen der ledte efter sin skyggeInger-Lise Kristoffersen
189,95 DKK
Hardback
(4)
Pigen der ledte efter sin skygge

Mere om Inger-Lise Kristoffersen

Inger-Lise Kristoffersen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kristoffersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigen der ledte efter sin skygge" udgivet af Forlaget Uro - "Pigen der ledte efter sin skygge" udgivet af Forlaget Uro - "Manden, fluen og det ustyrlige pigebarn" udgivet af Turbine

Inger-Lise Kristoffersens bøger

Du kan finde tre bøger af Inger-Lise Kristoffersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Kristoffersens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Kristoffersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inger-Lise Kristoffersens "Pigen der ledte efter sin skygge"

Det er muligt at købe Inger-Lise Kristoffersens "Pigen der ledte efter sin skygge" som ebog. "Pigen der ledte efter sin skygge" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Uro, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Pigen der ledte efter sin skygge" af Inger-Lise Kristoffersen

Det er muligt at købe Inger-Lise Kristoffersens "Pigen der ledte efter sin skygge" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Forlaget Uro, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger-Lise Kristoffersen