LegekædenIngela Korsell

Bøger skrevet af Ingela Korsell

Læs mere om Ingela Korsell
4 produkter
4 produkter
Væsenologi
VæsenologiIngela Korsell
299,95 DKK
Hardback
(1)
Væsenologi
Experimentet
ExperimentetIngela Korsell
409,95 DKK
Hardback
Experimentet
Trolddomsbogen
TrolddomsbogenIngela Korsell
409,95 DKK
Hardback
Trolddomsbogen
PAX 5: Gespenst
BOEGERTILSTAERKPRIS
PAX 5: GespenstÅsa Larsson
308,95 DKK
Hæftet
PAX 5: Gespenst

Mere om Ingela Korsell

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Ingela Korsell. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Korsells bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Væsenologi" udgivet af Straarup & Co - "Draugen" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "PAX 10: Draugen " i serien "PAX" udgivet af Forlaget Alvilda - "Maren" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Maren" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Hvidslangen" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Pestmageren" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Hvidslangen" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Nøkken" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Pestmageren" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Gespenst" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "PAX 4: Bjæren" i serien "PAX" udgivet af Forlaget Alvilda - "Nøkken" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Gespenst" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Mylingen" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Bjæren" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Grimmen" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Nidstangen" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Bjæren" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Mylingen" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Grimmen" i serien "PAX" udgivet af Alvilda - "Nidstangen" i serien "PAX" udgivet af Alvilda

Bøger skrevet af Ingela Korsell

Ingela Korsell har 22 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Ingela Korsell kan købes i forskellige formater. Ingela Korsell bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ingela Korsells "Væsenologi"

Det er muligt at købe Ingela Korsells "Væsenologi" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Straarup & Co.

Ingela Korsell "Draugen"

"Draugen" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "PAX". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Ingela Korsell