LegekædenIna Fischer Andersen

Bøger skrevet af Ina Fischer Andersen

Læs mere om Ina Fischer Andersen
4 produkter
4 produkter
Gåden om fortidsdyr
Gåden om fortidsdyrIna Fischer Andersen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Gåden om fortidsdyr
Gåden om spøgelsesdyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gåden om spøgelsesdyrIna Fischer Andersen
237,96 DKK
Hæftet
(0)
Gåden om spøgelsesdyr
Pubertet
PubertetIna Fischer Andersen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Pubertet
En grøn verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
En grøn verdenIna Fischer Andersen
237,96 DKK
Hæftet
(0)
En grøn verden

Mere om Ina Fischer Andersen

Ina Fischer Andersen har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Biodiversitet" udgivet af Gyldendal - "Naturfag Podcast - Alexander Von Humboldt" udgivet af Gyldendal - "Naturfag Podcast - Marie Curie" udgivet af Gyldendal - "Naturfag Podcast - Månelandingen" udgivet af Gyldendal - "Naturfag Podcast - Greta Thunberg" udgivet af Gyldendal - "Naturfag Podcast - Vaccinens historie" udgivet af Gyldendal - "Sofie og ræven" udgivet af Gyldendal - "Gåden om kroppen" udgivet af Gyldendal - "Gåden om fortidsdyr" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Gåden om spøgelsesdyr" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Læsekursuskasse 2" i serien "Dingokasse" udgivet af Gyldendal - "Ulven" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk

Ina Fischer Andersens bøger

Der er 12 tilgængelige bøger af Ina Fischer Andersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Andersens bøger kommer i flere forskellige formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Biodiversitet" af Ina Fischer Andersen

Det er muligt at købe Ina Fischer Andersens "Biodiversitet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Naturfag Podcast - Alexander Von Humboldt" af Ina Fischer Andersen

"Naturfag Podcast - Alexander Von Humboldt" er tilgængelig som podcast. Dette er en også en skøn bog fra Andersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ina Fischer Andersen