LegekædenIlan Manouach

Bøger skrevet af Ilan Manouach

Læs mere om Ilan Manouach
2 produkter
2 produkter
Visuelt kompendium over konventionelle genretræk i den fransk-belgiske tegneserielitteratur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Visuelt kompendium over konventionelle genretræk i den fransk-belgiske tegneserielitteraturIlan Manouach
169,96 DKK
Indbundet
(1)
Visuelt kompendium over konventionelle genretræk i den fransk-belgiske tegneserielitteratur
The Cubicle Island
The Cubicle IslandIlan Manouach
399,95 DKK
Indbundet
(0)
The Cubicle Island

Mere om Ilan Manouach

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Ilan Manouach. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Manouach.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Ilan Manouachs bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Cubicle Island" udgivet af Forlæns - "Visuelt kompendium over konventionelle genretræk i den fransk-belgiske tegneserielitteratur" udgivet af Forlæns - "Harvested" udgivet af Forlæns

Bøger skrevet af Ilan Manouach

Ilan Manouach har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ilan Manouach kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Manouach er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlæns.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ilan Manouachs "The Cubicle Island"

Det er muligt at købe Ilan Manouachs "The Cubicle Island" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Forlæns, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Ilan Manouach "Visuelt kompendium over konventionelle genretræk i den fransk-belgiske tegneserielitteratur"

Hos Bog & idé er "Visuelt kompendium over konventionelle genretræk i den fransk-belgiske tegneserielitteratur" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlæns.
Detaljer
Fulde navn:
Ilan Manouach