LegekædenIda Eva Neverdahl

Bøger skrevet af Ida Eva Neverdahl

Læs mere om Ida Eva Neverdahl
2 produkter
2 produkter
Floke – en fredelig fyr i en vild vikingeverden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Floke – en fredelig fyr i en vild vikingeverdenIda Eva Neverdahl
348,95 DKK
Hardback
(0)
Floke – en fredelig fyr i en vild vikingeverden
Floke 2
Floke 2Ida Eva Neverdahl
409,95 DKK
Hardback
(0)
Floke 2

Mere om Ida Eva Neverdahl

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Ida Eva Neverdahl. Bogen har titlen "Floke – en fredelig fyr i en vild vikingeverden". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ida Eva Neverdahls "Floke – en fredelig fyr i en vild vikingeverden"

Hos Bog & idé er "Floke – en fredelig fyr i en vild vikingeverden" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Endnu en af Ida Eva Neverdahl skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Eva Neverdahl