LegekædenIben Clante

Bøger skrevet af Iben Clante

Læs mere om Iben Clante
1 produkter
1 produkter
Dig og mig og vi to
Dig og mig og vi toIben Clante
169,95 DKK
Hardback
(0)
Dig og mig og vi to

Mere om Iben Clante

Iben Clante har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Clante.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdens uartigste dreng" i serien "7 uforglemmelige klassikere fra Carlsen" udgivet af Carlsen - "Dig og mig og vi to" udgivet af CARLSEN - "Dig og mig og vi to -" udgivet af Carlsen

Bøger skrevet af Iben Clante

Iben Clante har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Clantes bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Clante er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Carlsen.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Iben Clantes "Verdens uartigste dreng"

"Verdens uartigste dreng" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "7 uforglemmelige klassikere fra Carlsen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.

"Dig og mig og vi to" af Iben Clante

Hos Bog & idé er "Dig og mig og vi to" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Clante