LegekædenHoda Hadadi

Bøger skrevet af Hoda Hadadi

Læs mere om Hoda Hadadi
1 produkter
1 produkter
Bjerget der ville rejse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bjerget der ville rejseHoda Hadadi
208,95 DKK
Hardback
(2)
Bjerget der ville rejse

Mere om Hoda Hadadi

Der er en del bøger fra Hoda Hadadi på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hadadi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg tænker på et hjem" udgivet af Forlaget Uro - "Bjerget der ville rejse" udgivet af Forlaget Uro

Mere om Hoda Hadadis bøger

Du kan finde to bøger af Hoda Hadadi her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Hadadis bøger kommer i et udvalg af formater. Hadadis bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Uro.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hoda Hadadis "Jeg tænker på et hjem"

"Jeg tænker på et hjem" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Uro, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Bjerget der ville rejse" af Hoda Hadadi

Hos Bog & idé er "Bjerget der ville rejse" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Forlaget Uro, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hoda Hadadi