LegekædenHidenori Kumai

Bøger skrevet af Hidenori Kumai

Læs mere om Hidenori Kumai
1 produkter
1 produkter
Manga Messias
Manga MessiasHidenori Kumai
139,95 DKK
Hæftet
(1)
Manga Messias

Mere om Hidenori Kumai

Der findes flere forskellige bøger af Hidenori Kumai på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kumai.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Manga Metamorfose" udgivet af Bibelselskabets Forlag - "Manga Messias" udgivet af Bibelselskabets Forlag

Hidenori Kumais bøger

Du kan finde to bøger af Hidenori Kumai her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Kumais bøger fås i flere formater. Bøgerne af Kumai er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Bibelselskabets Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hidenori Kumais "Manga Metamorfose"

Det er muligt at købe Hidenori Kumais "Manga Metamorfose" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Bibelselskabets Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Hidenori Kumai "Manga Messias"

Hos Bog & idé er "Manga Messias" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bibelselskabets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Hidenori Kumai