LegekædenHerluf Jensenius

Bøger skrevet af Herluf Jensenius

Læs mere om Herluf Jensenius
2 produkter
2 produkter
Peters jul
TILBUD
Peters julPietro Krohn
135,96 DKK169,95 DKK
Indbundet
(0)
Peters jul
Peters jul
TILBUD
Peters julPietro Krohn
135,96 DKK169,95 DKK
Indbundet
(2)
Peters jul

Mere om Herluf Jensenius

Herluf Jensenius har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensenius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Peters jul" udgivet af Gyldendal - "Peters jul" udgivet af Gyldendal - "H.C. Andersen Eventyr og historier (RØD)" udgivet af Gyldendal - "H.C. Andersen Eventyr og historier (BLÅ)" udgivet af Gyldendal

Mere om Herluf Jensenius' bøger

Herluf Jensenius har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Jensenius' bøger som indbundet. Bøgerne af Jensenius er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Herluf Jensenius' "Peters jul"

"Peters jul" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Peters jul" af Herluf Jensenius

Hos Bog & idé er "Peters jul" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Herluf Jensenius