LegekædenHenrik Marxen

Bøger skrevet af Henrik Marxen

Læs mere om Henrik Marxen
3 produkter
3 produkter
Island
BOEGERTILSTAERKPRIS
IslandHenrik Marxen
178,46 DKK
Indbundet
(0)
Island
Færøerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
FærøerneHenrik Marxen
178,46 DKK
Indbundet
(0)
Færøerne
Fyn
FynHenrik Marxen
209,95 DKK
Indbundet
(0)
Fyn

Mere om Henrik Marxen

Henrik Marxen har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Marxens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærerens grundbog til mellemtrinnet" udgivet af Meloni - "Lærerens grundbog til indskolingen" udgivet af Meloni - "Billedkunst – valgfag og prøve" udgivet af Meloni - "Lærerens grundbog til mellemtrinnet" udgivet af Meloni - "Fyn" udgivet af Forlaget Meloni - "Billedkunst" i serien "Mål og Midler" udgivet af Klim - "Island" udgivet af Forlaget Meloni - "Færøerne" udgivet af Forlaget Meloni - "Fylde og form" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Lærerens grundbog til indskolingen - Nyt ISBN: 9788771501377" i serien "Billedkunst i skolen" udgivet af Forlaget Meloni

Henrik Marxens bøger

Du kan bestille ti bøger af Henrik Marxen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Marxens bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Marxen lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Marxens "Lærerens grundbog til mellemtrinnet"

"Lærerens grundbog til mellemtrinnet" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Meloni, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Lærerens grundbog til indskolingen" af Henrik Marxen

Hos Bog & idé er "Lærerens grundbog til indskolingen" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Meloni.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Marxen