LegekædenHenrik Hohle Hansen

Bøger skrevet af Henrik Hohle Hansen

Læs mere om Henrik Hohle Hansen
1 produkter
1 produkter
Stakkels dyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stakkels dyrHenrik Hohle Hansen
248,96 DKK
Indbundet
(2)
Stakkels dyr

Mere om Henrik Hohle Hansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Henrik Hohle Hansen. På listen nedenfor finder du Hohle Hansens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog for romantikere" udgivet af Gyldendal - "Hæslige hekse og kiksede koste" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Drabelige drager og pirrelige prinsesser" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Don Faust" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Don Faust" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alkymi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ude på landet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den stærke mand" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Don Faust" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alkymi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sebastians rejse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Trutmund og frømand" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Det magiske ler, Zoom Ind Eventyr" i serien "Zoom ind¤Eventyr" udgivet af Høst og Søn

Bøger af Henrik Hohle Hansen

Henrik Hohle Hansen har 13 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Henrik Hohle Hansen kommer i udvalgte formater. Hohle Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Hohle Hansens "Håndbog for romantikere"

Hos Bog & idé er "Håndbog for romantikere" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Henrik Hohle Hansen "Hæslige hekse og kiksede koste"

Hos Bog & idé er "Hæslige hekse og kiksede koste" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Jensen & Dalgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Hohle Hansen