LegekædenHelle Söderhamn

Bøger skrevet af Helle Söderhamn

Læs mere om Helle Söderhamn
1 produkter
1 produkter
Vi og vores hunde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi og vores hundeErik Bering og Helle Söderhamn
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Vi og vores hunde

Mere om Helle Söderhamn

Der er flere bøger skrevet af Helle Söderhamn til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Söderhamn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi og vores hunde" udgivet af Mellemgaard - "Dage i mit liv" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Det gælder Louise" udgivet af mellemgaard - "Det gælder Louise" udgivet af mellemgaard - "De blå bjerge" udgivet af Skriveforlaget

Mere om Helle Söderhamns bøger

Du kan bestille fem bøger af Helle Söderhamn her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Helle Söderhamn kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Söderhamn er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Söderhamns "Vi og vores hunde"

"Vi og vores hunde" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Dage i mit liv" af Helle Söderhamn

Det er muligt at købe Helle Söderhamns "Dage i mit liv" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Söderhamn