LegekædenHelen Greathead

Bøger skrevet af Helen Greathead

1 produkter
1 produkter
Berlin - alt det du gerne vil vide
Berlin - alt det du gerne vil videHelen Greathead
149,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Berlin - alt det du gerne vil vide

Mere om Helen Greathead

Der er kun én bog af Helen Greathead tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Berlin - alt det du gerne vil vide". Den er udgivet af Globe på dansk. "Berlin - alt det du gerne vil vide" er desuden en del af serien "Forbudt for Voksne".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Berlin - alt det du gerne vil vide" af Helen Greathead

Hos Bog & idé er "Berlin - alt det du gerne vil vide" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Forbudt for Voksne". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Globe.

Endnu en af Helen Greathead fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helen Greathead